May 4, 2009

Jiwa terseksa

Hari ini..
Bermula dengan indah sekali..
Ke kelas dengan ceria sekali..
Rambut em0..?? (nope nope)

Tapi mesti ade je halangan..
Kelas tadew.. (Jam yang pertamanya..)
So pergi la makan with ChaChiCu member..
Teserempak lak the ladies of srett~~ (Adalah.. Mane ley kasi taw, w00t2~~)
Makan dengan gembira harinih biarpon daku mmg makan lambat..
Ha Ha Ha..

Habis makan kitew ke food court..
(Eh, sy tamakan kat food court la..)
Untuk ape..
Aa, amik note la, pe lg kan..
Tapi yg best nye bile di sape oley awek booth celcom..
(Awak.. Ambil la 1.. [I'm sorry, I can't love you~~])
Ha Ha Ha..
Bermonolog ku sendiri mase tgk dia tuh..
(Best woo pakej dia~~ Sy mampoo~~ w00t2~~)

Da hbis smua2 tuh..
Mase utk balik hostel..
Sampai kat bilik..
Dpt message..
"Ade kelas.."
Ape ini smua..
Terdiam saya..
Ape na buat..
Lagi 30 minit kelas na hbis lak tuh..
Redha jew la..

So dudok la atas kerusi..
Then sampai ym..
"Ada test KOT petang nih.."
Apakah..
Terdiam saya utk kali kedua..
Tp nasib baik la..
Dpt gak jwb test td..
Blaja pon bnda yg saya da tahu..
Alhamdulillah..

Penat la taip..
Besok atau tengok la kalau ade kesempatan..
Saya update lagi post2 yer..

p/s : geram, marah, benci.. tu semua perasaan dari tiap tiap manusia.. senang untuk di bicara, itu lah lumrah dan realiti kehidupan manusia.. sebelum saya terlupa, saya ade pesanan daripada rakan saya yang turut menjadi mangsa akibat perbuatan orang sekeliling.. katanya mudah, "wtf.." anda faham faham la kan..
(saya makan nasi, kuah kari, ayam goreng dan sayur kobis)


extra info : hidup ini penuh dengan dugaan dan cabaran.. saya tidak terkecuali untuk mengalaminya.. ini lah kehidupan, saya mesti teruskan, tak kira apa yang terjadi, kita di beri peluang untuk hidup, jadi jangan sia siakan nya.. hidup hanya sekali..

9 penulis komen:

sw33t-bLu3b3ary said...

ladies sreetttt????
hehehehe...

sayabudakkurus said...

apa macam..
kewll x that name~~

sw33t-bLu3b3ary said...

what happen dak kurus???nape anda kepanasan???

sayabudakkurus said...

bace post harinih~~

sw33t-bLu3b3ary said...

ala tiannye dak kurus...
it's ok...
dugaan...
ladies sreett da bese dgn perkara yg telah berlaku ke ats dak kurus...
huhuhuhu...

sayabudakkurus said...

trimas..
syg kamu2 smua..
sampai bile daku sapot kamo2~~

sw33t-bLu3b3ary said...

hehehehe...
dak kurus rawx...
ok la...
cik hon3y bLu3b3ary nk sleep2 oreadi...
tata titi tutu...
selamat pagi...

sayabudakkurus said...

okek..
gudnite..
thanks for stopping by at my small world ya!

Yeni said...

sory, i cant love u.
hahaha. kesian pmpuan tu klw die tw.
bukan hancur hati die.
tp ampeh dpt customer cmtu.
hakhakhak.

Post a Comment

Mengumen ngumen la sepuas hati..
Saya tak kesa apa pon..
Asalkan..
Ngumelan ngumelan anda tidak berunsurkn yang negatif negatif..
Suda besar kan..
Pikir la yew ape yang negatif negatif tuh..

Selamat mengarang~~